Bestuur

Stichting Zorgbakkerij Almere is een initiatief van de eigenaar van Banketbakkerij Schep in Almere. De Stichting, statutair gevestigd in Almere en opgericht 06 september 2017, wordt aangestuurd door een Bestuur.

Bestuursleden:

Leyla Ertokus- voorzitter
Daniëlla Scheunhage – secretaris
Yavuz Anik – penningmeester

Als rechtsvorm is gekozen voor een Stichting omdat de doelstellingen van Zorgbakkerij Almere het best aansluiten op de visie van de oprichters: Jongeren met een verstandelijke beperking en/of autisme een volwaardige werkplek te bieden in onze maatschappij. Winsten uit de Stichting mogen niet worden uitgekeerd aan de bestuurders. Het Bestuur bedankt zorgmedewerkers en professionals uit de re-integratiewereld. Maar ook leden van diverse maatschappelijke organisaties en werkend met jongeren met een specifieke beperking. Vanuit hun perspectief hebben zij een bijdrage geleverd bij de totstandkoming van Zorgbakkerij Almere en de winkel/coffeeshop in wording.

 

Raad van Advies

De Raad van Advies staat het bestuur en de directeur in raad en daad bij met gevraagd en ongevraagd advies volgens een vastgelegd reglement van taken en bevoegdheden.

Raad van Adviesleden en hun achtergrond:

Hans S. Petersen Msc, MA, MSEN (Mult.). Hans is orthopedagoog, gedragsdeskundige, gedragsspecialist, onderwijskundige en autisme-specialist. Hans heeft eerder zitting gehad in raad van bestuur en raad van toezicht van een zorgaanbieder. Op dit ogenblijk werkt Hans als senior Docent op Windesheim University of Applied Science Zwolle.

Huibert Kloet, al meer dan dertig jaar werkzaam in marketingcommunicatie in diverse creatieve functies. Werkzaam geweest bij gerenommeerde reclamebureaus. Van art-director en creative-director tot accountmanager en lid van het directie-/managementteam. Specialisaties: B-t-B en Retail. Conceptontwikkelaar, copywriter, aansturen dtp-studio’s en vormgevers (intern/extern). Standbouw design en productie. Clientservices, adviseur media en media-executie. De laatste jaren actief in online marketing als coördinator/ adviseur met betrekking tot SEO, content, UX-design, Google analytics en social media.

Janneke Heijstek, Z-verpleegkundige, opgeleid voor management in de gezondheidszorg, zorgadviseur. Werkzaam als directeur-bestuurder van de NBEC, een landelijke brancheorganisatie voor de kleinschalige zorg. Bestuurder van het ouderinitiatief voor wonen Stichting Het Vaarthuis te Almere.