Stap-voor-stap

Stichting Zorgbakkerij Almere wil stap-voor-stap haar plannen gaan realiseren. Te beginnen met voldoende afnemers voor de producten van de Zorgbakkerij. Daarna een winkel met coffeeshop en ijssalon. Er zijn plannen om dit concept uit te rollen naar andere buurtwinkelcentra in Almere en daarbuiten. De tijd zal het leren. Niets overhaasten en altijd in goed overleg met onze doelgroep, betrokken instellingen, partijen en gemeentelijke instanties is ons credo.

Een winkel op A1-locatie met coffeeshop

Als de productie van Zorgbakkerij Almere volgens plan verloopt starten wij met de volgende fase: een geschikte ruimte vinden voor Zorgbakkerij Almere; de winkel met koffieshop en tearoom! Afgezien van de professionele bakker en begeleiders voor de dagbesteding zullen alle medewerkers van keuken tot bediening jongeren zijn met een verstandelijke beperking en/of autisme. Daar waar mogelijk groeien deze mensen door naar een baan. Hier worden dromen werkelijkheid voor jongeren die anders zeer moeilijk aan een baan komen. Hier kunnen zij laten zien dat zij volwaardig kunnen meedraaien in onze maatschappij.

Samen werken aan een Zorgbakkerij waar heel Almere trots op kan zijn

Heeft u interesse in afname van brood- en banketproducten? Wilt u Stichting Zorgbakkerij Almere steunen? Heeft u suggesties of ideeën? Bent u of kent u vrijwilligers met een zorgachtergrond die het leuk vinden om mensen met een beperking te begeleiden? Reageer via ons e-mail contactformulier hieronder.

Contactformulier

De heerMevrouw